EVO OR KATIL???
30.9.11 • 10:49 PM • 0 comments
assalamualaikum,
urmmmm.arrrrr,ishhhhhhhh....
urmm,,,,YAY!!!*ops!terjentat*
sbenarnye aku gilerrrr teramat bosan syok sangat1
nape?
wehhh,tadi balik je umah,tengok abg aku ngadap ke tv,
khusyuk beno nampaknye...
skali aku tengok,jeng,jeng,jeng




yay!!!!!!!!!!!
x sia2 aku balik umah minggu ne..hehehe
okeyh2,bukan itu topik kite ari ne...*tahap melalutan terlampau*
evo ke katil???
ape ne wehhhh?ni lha pic dya.



amacam? kalau lha,kalau lah (diingatkan skali lagi,kalaulah) korunk
ada evo,na x modified jadik camni?aku taw kawan aku sumenye pandai..hehe



Labels:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Salam bloggers ^,^ meet me Nisa Azwani,16 y/o,Smk Muadzam Shah,feel free ya to navigate with me,jangan malu,jangan segan,jangan takut,saya tak makan orang ^,^
Mood : happy ^_^
Status : hidup biar kalerful :p
leave ur footprint kay?

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!