Ahli politik???
24.10.11 • 2:28 PM • 0 comments




alkisah ada satu xcident bas yg bawa ahli politik parti 
kipas terjatuh ke dlm gaung.
lalu sorang pakcik kampong.
dye sorang je yg nampak xcident tu.
so,dya pergi at bas tu n tanye...

pakcik : ade yg idup lagi ke ni???
ahli politik : ade,ade!!!saya dan 2 org kawan lagi masih idup.tolong kami
arggggh!!!(mengerang kesakitan)
lalu,pak cik tu menanam bas tu skali ngan ahli politik tadi
n then,pak cik tu pun balik terus ke rumah.

keesokan harinye,wartawan dtg dgn polis.
wartawan tu tanye pak cik tadi.

wartawan : pak cik,betul ke semue da mati?
pak cik : x,masih ada 3 org yg idup
wartawan : (dgn nada terkezut) :dah tu,ngape pak cik tanam?
pak cik : biase lha nak,org politik ni cakap bkn boleh percaya cgt...ckp x serupe bikin
wartawan : ????????

p/s : zaman ckurunk ni mcm2 jadik!


Labels:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Salam bloggers ^,^ meet me Nisa Azwani,16 y/o,Smk Muadzam Shah,feel free ya to navigate with me,jangan malu,jangan segan,jangan takut,saya tak makan orang ^,^
Mood : happy ^_^
Status : hidup biar kalerful :p
leave ur footprint kay?

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!