Kenapa aku yg dipersalahkan??? T_T
25.10.11 • 10:52 PM • 0 comments








 sedeyh,
nape sedeyh???
ye lha...nape harus aku yg dipersalahkan???kenape?kenape?
tolong sesape gitaw aku
salahkah aku kalaw aku ....perangai gile2
aku juz na wat korang sori,dyorang have fun
xkan mende guraw camtu na amek siyes
weh,come on lha
aku juz kidding je...jgn amek ati.
6ti x pasal2 korang masok paper kes curi ati org
pleazzzzz,aku minx maap kat korunk.
aku cume na tanye,
nape harus aku yg dipersalahkan?tolong jawab
aku keliru ni,pening pale aku pk..nape weh???
kenapa kawan???oh sahabatku...terime lha lagu ni,
khas untuksahabatku yg terCINTE



kan?
bez x sahabatku?
sbenarnye,aku taw nape korunk x puas ati...
tapi,x na lha ckp at sini.
sori eah?
hope kite dpt kawan cam bese. 






 




                                    

Labels:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Salam bloggers ^,^ meet me Nisa Azwani,16 y/o,Smk Muadzam Shah,feel free ya to navigate with me,jangan malu,jangan segan,jangan takut,saya tak makan orang ^,^
Mood : happy ^_^
Status : hidup biar kalerful :p
leave ur footprint kay?

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!