Like father like son lha...
24.10.11 • 10:38 PM • 0 comments


ohallo kawan,
amacam???
aku malas nak membebel,muntah,jerit at sini
wat penat aku tekan keyboard
itulah,inilah,itulah,inilah,blablablabla
wat abez bateri laptop je
wat bazer elektrik je...baek x yah
kang x pasal2 penad pak cik tnb dtg umah aku na anta surat merah
NO!XKAN ADA SURAT MERAH LEYH DTG UMAH AKU!!!
okeyh,stop membebel.huh?membebel???
blablabla,WLO!!!ape aku kesah?
nie blog aku,ikot suke aku r kan na membebel pjg!!!
okeyh wani!stop doing dat.

okeyh,sekembalinya kite ke topik di atas.*iniserius*
like father like son?erk!!!tajuk pe niyh?
dah!tengok je








okeyh2!!!nape sume pic org barat???
hey!jgn pk mereka boleh buat taw.
coz.....erk!!!malaysia boleh!!!
tengok bawah ni,melayu lagi tuh.hahaha




okeyh,stop wani!
igt,jgn bazer elektrik umah bapak ka.
jgn bazer bateri laptop
jgn bazer lampu bilik
jgn bazer......blablablablabla.malas aku na typing agi.
BYE!














Labels:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Salam bloggers ^,^ meet me Nisa Azwani,16 y/o,Smk Muadzam Shah,feel free ya to navigate with me,jangan malu,jangan segan,jangan takut,saya tak makan orang ^,^
Mood : happy ^_^
Status : hidup biar kalerful :p
leave ur footprint kay?

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!