Nasib kau lha...
1.10.11 • 10:02 PM • 0 comments
assalamualaikum geng,
slamat pagi,tengah hari ,slamat petang n selamat malam....*huhhh.penad*
amacam?okeyh?
weh....apa yg okeyh?korang amcam?okeyh?okeyh,stop dats.
okeyh,STOP SAYING DAT WANI!!!
okeyh....-_-
spt tajuk kite di atas,(sume tengok atas) >>>NASIB KAU LHA
weh,ape ne???baca jer lha...



kelihatan 3 org saintis sedang melakukan kajian ala2 national jografik gitu di hutan amazon.

TIBA-TIBA........

TANGKAP MEREKA!!!seekor seorang taiko puak kanibal (pemakan org) mengarahkan puaknye menangkap saintis2 tersebot.

YAY!!!KITE WAT KENDURI MALAM NE!HAHAHAHA .....taiko tersebot berkata keriangan pada puaknye.ape lagi?kecut perot saintis2 tersebut.lalu saintis 1 minx taiko tersebot supaya lepaskan dyorang.

saintis1 : urmm,tolong lha kami,kami merayu jgn makan kami...kami anak ramai...T_T

taiko: hurmmmmm,okeyh lha.tapi dgn syarat.kamu ber3 kene cari 10 biji buah-buahan yg sama setiap sorang dlm mase sejam dan bawa ke sini.

SEJAM KEMUDIAN...

saintis 1 membawa 10buah biji buah pisang.
taiko:okeyh,saya akan masukkan 10 biji buah pisang ne ke dlm dubur kamu.jika kamu tidak klua suara,saya lepaskan.tapi kalau klua suara kamu,kamu akan kami bunuh.

buah pertama masuk,saintis1 masih menahan
buah ke2 masuk,dya x tahan lalu menjerit kesakitan
ARGGGGGGGGGGGHHHHH

BUNUH DYA!..kata taiko kpd puaknye.

saintis ke2 pula datang membawa 10 biji buah ceri.
spt tadi,1 demi satu buah ceri dimasukkann oleh taiko ke dlm duburnye.

buah pertama masuk,saintis2 relax
buah ke2 masuk,dya masih boleh menahan suaranya
satu demi satu buah ceri masuk,dya masih tahan
tapi sampai ke buah yg ke10,dya terketawa
HAHAHAHAHA!!!!!!

BUNUH DYA! kata taiko kpd puaknye.

di alam roh,saintis 1 bertemu dgn saintis 2 *sori,coz agak tahyul*
saintis1: nape kau ketawa tadi?bukankah itu hanya buah ceri?
saintis2:hahahaha,aku x leyh blah ar ngan kawan kite sorang tu(saintis3)...ka taw nape?
saintis1:nape?
saintis2:aku...aku...hahaha.aku nampak dya bawak 10 biji buah durian!!!!

Labels:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Salam bloggers ^,^ meet me Nisa Azwani,16 y/o,Smk Muadzam Shah,feel free ya to navigate with me,jangan malu,jangan segan,jangan takut,saya tak makan orang ^,^
Mood : happy ^_^
Status : hidup biar kalerful :p
leave ur footprint kay?

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!