Sbb chewing gum diharamkan di Singapore.baca ni!!!
28.11.11 • 5:16 PM • 0 comments




korang pernah taw x di Singapore,
chewing adalah DIHARAMKAN!!!
so,ak dgn penuh prihatin memesan kpd sape2 yg gi Singapore,
jgn lha bawak chewing gum.
nanti x pasal2 pergi x kembali.duduk lha korang dlm lokap singapura.hahaha
stakat masuk lokap je kot???xde sampai mcm gambar bwh ni...hehe





tapi,

MASAKAN ANGIN TIADA POKOK BERGOYANG

ada sebab nya....
baca ni >>>>>>

ada satu cerita,PM Singapore pergi Thailand untuk mkn mlm dgn raja siam.
first,dyorang mkn udang.PM Singapore tanya raja siam...

PM SINGAPORE > lps mkn udang,apa org thai buat dgn kulit udang?
RAJA SIAM > kami x buad ape,kami buang je
PM SINGAPORE > owh,i see...di singapore ,kami recycle kulit udang jadi kopok udang.
then,kami eksport ke Thailand.

lepas tu,dyorang mkn limau pula.PM Singapore tanya lagi.

PM SINGAPORE > lps mkn limau apa org Thai buad?
RAJA SIAM> kami x buad ape.kami buang
PM SINGAPORE > owh...kami kat singapore recycle kulit limau jadi jus limau 
n eksport ke Thailand.

lepas tu,dyorang makan chewing gum.cam biasa PM Singapore pun tanya lagi.

PM SINGAPORE > apa org Thai buad dengan chewing gum yg dah dimakan?
RAJA SIAM > kami x buad apa...kami buang je
PM SINGAPORE > owh,kami kat singapore recycle chewing gum jadi kondom.
lepas tu,kami eksport ke Thailand.

PM SINGAPORE TANYA LAGI...

PM SINGAPORE > apa org Thai buad dgn kondom selepas digunakan?
ops! sebelum kamu jawab..
saya tahu jawapannya mesti tak buat apa-apa kan???(BERKATA DGN BANGGA)

RAJA SIAM > TAK!kami org Thai recycle semula kondom yg sudah digunakan
menjadi chewing gum pelbagai perisa dan eksport ke Singapore.hahaha

PM SINGAPORE > buwelk!!!#@!x$

Selepas itu,PM Singapore pulang ke negaranya dan mengharamkan chewing gum
di singapura.hahaha

p/s > itulah kamu pm singapore,bajek sangat dgn recycle.amekaw!!!

Labels:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Salam bloggers ^,^ meet me Nisa Azwani,16 y/o,Smk Muadzam Shah,feel free ya to navigate with me,jangan malu,jangan segan,jangan takut,saya tak makan orang ^,^
Mood : happy ^_^
Status : hidup biar kalerful :p
leave ur footprint kay?

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!