Wanita dan aurat?
8.11.11 • 4:27 PM • 0 comments









hurmmm,kalaw jumpe wanita yg seksi,
kpd yg beragama islam lha ye,
na je tanye,pe sebab dyorang pakai baju sendat,skirt pendek,mekap tebal pat ploh inci...
bile tanye,kompom klua jawapan camni
"untuk nampak cantik lha,xkan na jadi selekeh"
boleh je aku tanye balik,
"na tunjuk at sape kecantikkan tu???"
"tentulah kaum lelaki,pompuan pun boleh jugak..."
"pernah kamu terpikir x,jika lelaki tu tergoda dan ingin menyentuh bhg indah yg dilihatnya?"
"isy,kamu ni. mmg pena terpikir.tapi tu kira gangguan seksual dah"
"hurmmm,kalaw begitu,tidakkah para wanita yg memaparkan kecantikan pada tubuh mereka
merasakan dirinya mendatangkan gangguan seksual kepada lelaki tersebut?"
"eh,saya xde niat na buat sebegitu rupa,macam mana boleh jadi macam tu"
"ye lha, bila seseorang lelaki itu da naek shahwatnya,
lalu terdetik keinginan nafsu yg x dapat dielakkan"dats why saya cakap perbuatan kamu 
mandatangkan gangguan seksual walaupun tanpa niat.



ya,seperti kucing di atas,
bila diacah-acah dgn ikan fresh,tentu geram kucing tu
silap aribulan,diterkamnya sebegitu rupa tanpa amaran

"tapi,perlu diingat,bukan semua kucing bertindak sebegitu rupa,
cuma yg liar ataupun kelaparan sajabegitu juga lelaki.
tak semua lelaki gagal mengawal nafsu.tapi,sorry to say,
x dinafikan mmg ramai yg gagal mengawal nafsu n liar
tapi,kerana perempuan tu berada di kawasan awam,dia telah selamat
tapi,
cuba bayangkan nasib kanak2,
lelaki yg liar x kira samada mangsa tu dewasa or kanak2
semuanye berpunca dpd sebilangan kera di luar sana
dyorang yg berpakaian terdedah tanpa menggunakan OTAK dyorang
aku taw,even otak dyorang kat lutut
cube lha guna jugak.at least,otak tu berfungsi sket.
salam.sekian time kaseh






Labels:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Salam bloggers ^,^ meet me Nisa Azwani,16 y/o,Smk Muadzam Shah,feel free ya to navigate with me,jangan malu,jangan segan,jangan takut,saya tak makan orang ^,^
Mood : happy ^_^
Status : hidup biar kalerful :p
leave ur footprint kay?

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!