Cara hide navigation bar
4.12.11 • 3:10 PM • 0 comments







hype,
korang taw apa nav bar???
yg kat atas nun ...

bagi ak,(korang x taw la), nav bar ni agak menyemakkan blog...
lagi2 kalaw na letak widget mcm Status hello sunshine atau float button mcm ak ,
so,
korang na try tutor ni???
x perlu tulez,xperlu buku nota juz baca je.

DESIGN > EDIT HTML

CTRL+F cari dis code >>>

/* Variable definitions

jumpa?
bagus ^_^
then,copy code di bawah ni n paste DI ATAS code yg kita cari tadi.

#navbar-iframe { display: none !important; }

contoh akan jadi macam ni >>>


preview,save n DONE!
gudluck u'alls





Labels:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Salam bloggers ^,^ meet me Nisa Azwani,16 y/o,Smk Muadzam Shah,feel free ya to navigate with me,jangan malu,jangan segan,jangan takut,saya tak makan orang ^,^
Mood : happy ^_^
Status : hidup biar kalerful :p
leave ur footprint kay?

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!