Misterlinky widget
26.12.11 • 1:38 PM • 0 comments




ohallo korang!!! (ada orang???)
xpelha...owkeyh,
kalaw tengok title kat atas nun jaoh di sana,mcm da lapuk kan widget uwh?
today aku na cite sket sal..........jeng,jeng,jeng




ENJOY BERSAMA >>> MISTER LINKY

kalaw bagi aku lha.
bagus kot guna widget neyh coz korang yg dtg boleh tinggalkan link kat sini.
kira aku promotekan korang kan??? chewwahh! 
bagus pe,aku boleh dtg blog korang smula,
bukan aku sorang je,org laen pun terikut sama na dtg ^_^
macam mengeratkan silaturrahim sesama blogger,
hahaha
semangat 1Malaysia mesti ada.

ekceli,
kalaw boleh korang bagi pendapat patut ke aku guna widget ni?
punya penad bebel kat atas,mana taw korang  xsuka ke...
owkeyh,
sampai sini je lha untuk hari ni...
bye 




Labels:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Salam bloggers ^,^ meet me Nisa Azwani,16 y/o,Smk Muadzam Shah,feel free ya to navigate with me,jangan malu,jangan segan,jangan takut,saya tak makan orang ^,^
Mood : happy ^_^
Status : hidup biar kalerful :p
leave ur footprint kay?

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!