thanx pak cik google ^_^



hype u'alls
today ak terpikir lak na buat entri MESEJ BERANTAI
korang penah dpt mcj camni?

KALAW ANDA X FORWARD MCJ NI BLA,BLA,BLA
ANDA AKN DITIMPA BALA

da terang2 takdir ditentukan Allah S.W.T bukan mcj karut ni...
huh!
so? ak rasa bala yg menimpa tu ekceli bala abez kedit kan???hahaha
xperlu lha korang abezkan kedit nak forward mcj berantai supaya x kena bala...
bawah ni mcj yg slalu ak dapat



ya Allah,Ya Rahman,Ya Rahim,Ya Salam,Ya Wahhab,
sebarkanlah kpd 10 orang nama-nama Allah ini,Insyaallah kamu akn mendapat berita baik esok.
Kalau kamu tidak m'hiraukannya,maka ditimpa bala 10 tahun.
Demi Allah ini amanahnya,Jgn dipadam sebelum dihantar kpd 10 org.


ekceli,dlm Al-Quran pun da ada dalilnya,Surah Hujurat

Wahai org-org yang beriman!Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita,maka selidiklah (untuk meentukan) kebenarannya,supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini - dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) - sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan. (Al-Hujarat 49:6)

 sekian dulu tazkirah hari ni ya saudara,saudari sekalian
Assalamualaikum ^_^






Labels:


OLDNEW
Surat berantai?betul ke?
13.12.11 • 9:38 PM • 0 comments








thanx pak cik google ^_^



hype u'alls
today ak terpikir lak na buat entri MESEJ BERANTAI
korang penah dpt mcj camni?

KALAW ANDA X FORWARD MCJ NI BLA,BLA,BLA
ANDA AKN DITIMPA BALA

da terang2 takdir ditentukan Allah S.W.T bukan mcj karut ni...
huh!
so? ak rasa bala yg menimpa tu ekceli bala abez kedit kan???hahaha
xperlu lha korang abezkan kedit nak forward mcj berantai supaya x kena bala...
bawah ni mcj yg slalu ak dapat



ya Allah,Ya Rahman,Ya Rahim,Ya Salam,Ya Wahhab,
sebarkanlah kpd 10 orang nama-nama Allah ini,Insyaallah kamu akn mendapat berita baik esok.
Kalau kamu tidak m'hiraukannya,maka ditimpa bala 10 tahun.
Demi Allah ini amanahnya,Jgn dipadam sebelum dihantar kpd 10 org.


ekceli,dlm Al-Quran pun da ada dalilnya,Surah Hujurat

Wahai org-org yang beriman!Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita,maka selidiklah (untuk meentukan) kebenarannya,supaya kamu tidak menimpakan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini - dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) - sehingga menjadikan kamu menyesali apa yang kamu telah lakukan. (Al-Hujarat 49:6)

 sekian dulu tazkirah hari ni ya saudara,saudari sekalian
Assalamualaikum ^_^






Labels:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Salam bloggers ^,^ meet me Nisa Azwani,16 y/o,Smk Muadzam Shah,feel free ya to navigate with me,jangan malu,jangan segan,jangan takut,saya tak makan orang ^,^
Mood : happy ^_^
Status : hidup biar kalerful :p
leave ur footprint kay?

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!