Tukar ayat pada linkwithin
4.12.11 • 1:28 AM • 0 comments


hype,
stakat malam ni,ak rasa da 3-4 entri da ak post.
late nite camni,saja tdow lambat coz tunggu abg ak balik,hahaha
(adik mithali)

tapi,
dari tadi post maen cakap2 je,
ak pon bosan na baca...so,ak na bagi orang tutor je lha...
berguna jugak kan?

keyh,sapa yg xtaw apa linkwithin,tengok bawah neyh >>>


kalaw korang yg xde lagi dis widget,law na buad klik linkwithin lam blog ak.

owkeyh,
topiknya kata na tukar ayat pada link within kan?
mcm ak buad NAK STUDY ENTRI LAEN?

 > DESIGN > LAYOUT > MASUK PADA LINKWITHIN KORANG
Copy dis code >
<script>linkwithin_text='ayat korang'</script>
paste di atas code linkwithin korang,law x paham tengok pic bawah ni >>>
 

then,
save , preview n siap ! 

Labels:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Salam bloggers ^,^ meet me Nisa Azwani,16 y/o,Smk Muadzam Shah,feel free ya to navigate with me,jangan malu,jangan segan,jangan takut,saya tak makan orang ^,^
Mood : happy ^_^
Status : hidup biar kalerful :p
leave ur footprint kay?

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!