Gudbye dunia blog...
2.1.12 • 11:59 PM • 1 comments







hurmmm,
see dat??? senduk uwh pun sedih...
maybe dya paham perasaan aku,

lagi bape minit je na masuk 3 Jan,tarikh masuk ostel...
da xde fon,xde tv,xde lappy,xde ebelithing n................

arggghhhhhhhhhhhh!!!!
xde blog lagi! camne na update,
so,
dlm 2 minggu neyh aku x on9 ya ^_^
tunggu je jumaat next week aku balik baru dpt update...



TAPI!!!
2 minggu rasa cam 2 taon je :( lambatnya ....
tapi rasanya awal2 taon camni klas ringan je kan ???

so,ni lha post last aku MINGGU NEYH,
 owkeyh,bubye




Labels:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Salam bloggers ^,^ meet me Nisa Azwani,16 y/o,Smk Muadzam Shah,feel free ya to navigate with me,jangan malu,jangan segan,jangan takut,saya tak makan orang ^,^
Mood : happy ^_^
Status : hidup biar kalerful :p
leave ur footprint kay?

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!