see dat? khairuL nisa azwani not khairuN nisa azwani! typo!!!

Hyep u'alls
skarang kat umah lha,baru balik dari KLIA,
jln2 dgn femli kat Jakarta dgn Bandung.
ada lha sikit2 benda aku na citer kat korang...
xde gamba lha,nanti aku upload ya!

tapi, 
mmg negara dyorang ada beza dgn Malaysia lha,
first,pemandu dya suka hon,
asal dgr pinnn,pon,pin,ponnnn
dats mean dyorang suruh kita ke tepi...
then,bila stop kat traffic light,jgn citer lha ramainya org jual barang.
dak kecik lam umur 5,6 taon pon ada mintak duit,
kesian jugak...
pastu,org sana mmg major pakai apv,mpv
kalaw keta kecik uwn Swift,Neo,
paling aku tabik spring,HONDA CITY,VIOS,PERSONA jadi teksi,
glew lha



28 DISEMBER 2011

boarding lam 8 lebih at KLIA
sampai Jakarta 10 lebih,
sampai airport Soekarno Hatta je,driver da ada dgn Suzuki Arena,
pergghhh! mmg kaya aku kat sana
muahahaha
dari Jakarta tros ke Bandung,sempat makan nasi padang,
korang penah makan??
sodap pon ada!
lauk dya,mak datok! 17 pinggan lauk dya,
then,check in Hotel Andelir,
rehat lha dulu,esok na shopping






29 DISEMBER 2011

dlm kul 9 jln2,
bez lha duk sana coz ada driver sendiri,muahahaha
mmg x ubah cam orang kaya,
x menahan sampai naek Kia Arena
owkeyh,
(stop berlagak dgn kekayaan selama 4 hari je eah)
jln2 pergi PASAR BARU bolehlha murah barang dya,






shopping banyak2,
beli t-shirt lha banyak2 untuk sdare mare,kazen,makcik,pakcik,kawan2
al-maklum lha femli abah n mama ramai sgt...

ptg uwh jugak,boarding bertolak ke Kotaraya Jakarta,
antara bandar yg tersebok! terpadat! dan segala macam ter lagi.
tapi,
wa mmg tabik spring kat dyorang coz xcident jrg berlaku kat sana.

mlm uwh,
kitorang jln2 kat pasar mlm,
mcm chowkit lha jugak...pekena bakso skali,
perggghhh,udahla beso,sodap pulak uwh.
nyum,nyum

then,
da cukup shopping,pe lagi,
tdowlha kat Hotel Orchardz




30 DISEMBER 2011

second day n last day kat Jakarta.
pagi uwh,pergi at Monas Tower,
na masuk lam tower neyh,korang naek train,then,lalu kat terowong bawah tanah
kalaw korang tengok,at puncak dya warna mas kan???orang kata itu mas betul,dya tulez kat situ dlm 38 kg berat mas uwh...then,pergi Mangga Dua,kalaw korang tengok lam Majalah 3 ada.kira mcm mall jugak tempat neyh, beli t-shirt banyak2.malamnya jln2 pasar malam naik Bajaj,urm...wats dat??? tengok kat bawah eah?psr malam dya mcm chowkit 








ihsan samsung galaxy bapak aku




31 DISEMBER 2011

kul 5 lebih turun,pergi airport
malas lha na citer pjg2,kul 8 stengah boarding
sampai KLIA kul 10 lebih.
ingat na tdow KL na sambut new year,
tapi,
traffic jammed lha plak! siot tol!
tros balik umah ,
b4,pekena nasi ayam kg kat area Mantin.






sekian,Assalamualaikum


Labels:


OLDNEW
Welcome home!!! penadnya bercuti!
1.1.12 • 10:57 PM • 0 comments





see dat? khairuL nisa azwani not khairuN nisa azwani! typo!!!

Hyep u'alls
skarang kat umah lha,baru balik dari KLIA,
jln2 dgn femli kat Jakarta dgn Bandung.
ada lha sikit2 benda aku na citer kat korang...
xde gamba lha,nanti aku upload ya!

tapi, 
mmg negara dyorang ada beza dgn Malaysia lha,
first,pemandu dya suka hon,
asal dgr pinnn,pon,pin,ponnnn
dats mean dyorang suruh kita ke tepi...
then,bila stop kat traffic light,jgn citer lha ramainya org jual barang.
dak kecik lam umur 5,6 taon pon ada mintak duit,
kesian jugak...
pastu,org sana mmg major pakai apv,mpv
kalaw keta kecik uwn Swift,Neo,
paling aku tabik spring,HONDA CITY,VIOS,PERSONA jadi teksi,
glew lha



28 DISEMBER 2011

boarding lam 8 lebih at KLIA
sampai Jakarta 10 lebih,
sampai airport Soekarno Hatta je,driver da ada dgn Suzuki Arena,
pergghhh! mmg kaya aku kat sana
muahahaha
dari Jakarta tros ke Bandung,sempat makan nasi padang,
korang penah makan??
sodap pon ada!
lauk dya,mak datok! 17 pinggan lauk dya,
then,check in Hotel Andelir,
rehat lha dulu,esok na shopping






29 DISEMBER 2011

dlm kul 9 jln2,
bez lha duk sana coz ada driver sendiri,muahahaha
mmg x ubah cam orang kaya,
x menahan sampai naek Kia Arena
owkeyh,
(stop berlagak dgn kekayaan selama 4 hari je eah)
jln2 pergi PASAR BARU bolehlha murah barang dya,






shopping banyak2,
beli t-shirt lha banyak2 untuk sdare mare,kazen,makcik,pakcik,kawan2
al-maklum lha femli abah n mama ramai sgt...

ptg uwh jugak,boarding bertolak ke Kotaraya Jakarta,
antara bandar yg tersebok! terpadat! dan segala macam ter lagi.
tapi,
wa mmg tabik spring kat dyorang coz xcident jrg berlaku kat sana.

mlm uwh,
kitorang jln2 kat pasar mlm,
mcm chowkit lha jugak...pekena bakso skali,
perggghhh,udahla beso,sodap pulak uwh.
nyum,nyum

then,
da cukup shopping,pe lagi,
tdowlha kat Hotel Orchardz




30 DISEMBER 2011

second day n last day kat Jakarta.
pagi uwh,pergi at Monas Tower,
na masuk lam tower neyh,korang naek train,then,lalu kat terowong bawah tanah
kalaw korang tengok,at puncak dya warna mas kan???orang kata itu mas betul,dya tulez kat situ dlm 38 kg berat mas uwh...then,pergi Mangga Dua,kalaw korang tengok lam Majalah 3 ada.kira mcm mall jugak tempat neyh, beli t-shirt banyak2.malamnya jln2 pasar malam naik Bajaj,urm...wats dat??? tengok kat bawah eah?psr malam dya mcm chowkit 








ihsan samsung galaxy bapak aku




31 DISEMBER 2011

kul 5 lebih turun,pergi airport
malas lha na citer pjg2,kul 8 stengah boarding
sampai KLIA kul 10 lebih.
ingat na tdow KL na sambut new year,
tapi,
traffic jammed lha plak! siot tol!
tros balik umah ,
b4,pekena nasi ayam kg kat area Mantin.






sekian,Assalamualaikum


Labels:


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Salam bloggers ^,^ meet me Nisa Azwani,16 y/o,Smk Muadzam Shah,feel free ya to navigate with me,jangan malu,jangan segan,jangan takut,saya tak makan orang ^,^
Mood : happy ^_^
Status : hidup biar kalerful :p
leave ur footprint kay?

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!