yana,sori aku copy gambar kamooo ^_^ beliau KOCI

uwahh,
garangnya! guess who????

ni lha student plg aktif SMKMS
ada saja kem lha,nasyid lha,itu lha,ini lha
yg penting,dya taiko Mutiara 1,ehem *mutiara di smkms means form3*

owkeyh,
nak bagitaw korang pehal KOCI ngan tajuk di ats nun...
ha,dya pergi UMRAH beb, *tengok pic ats 10 kali*
uiks,takod tengok dya punya pic kat atas...muahaha
itu drama jer kowt...

yes,boley dikatakan dya agak alim lha...
tapi xtaw lha pandangan org laen.
dya pergi mekah last thursday, *tarikh xtaw..ngeh2*

tapi,dya balik 24/3 neyh,hurmmm,,,12 hari lagi ,lambatnye...
uwaaa! ase cam nak nages lha...
owkeyh,fine KOCI!!! kau x mcm kitorang...
kau xperlu menyebokkan diri dengan homework yg menimbun penuh trak kan???
urgghhhh!

bubye,
semoga dya selamat pulang dgn selamat....aamiiinnnnnnnn


OLDNEW
12 hari??? lambatnya...
12.3.12 • 10:04 PM • 0 comments

yana,sori aku copy gambar kamooo ^_^ beliau KOCI

uwahh,
garangnya! guess who????

ni lha student plg aktif SMKMS
ada saja kem lha,nasyid lha,itu lha,ini lha
yg penting,dya taiko Mutiara 1,ehem *mutiara di smkms means form3*

owkeyh,
nak bagitaw korang pehal KOCI ngan tajuk di ats nun...
ha,dya pergi UMRAH beb, *tengok pic ats 10 kali*
uiks,takod tengok dya punya pic kat atas...muahaha
itu drama jer kowt...

yes,boley dikatakan dya agak alim lha...
tapi xtaw lha pandangan org laen.
dya pergi mekah last thursday, *tarikh xtaw..ngeh2*

tapi,dya balik 24/3 neyh,hurmmm,,,12 hari lagi ,lambatnye...
uwaaa! ase cam nak nages lha...
owkeyh,fine KOCI!!! kau x mcm kitorang...
kau xperlu menyebokkan diri dengan homework yg menimbun penuh trak kan???
urgghhhh!

bubye,
semoga dya selamat pulang dgn selamat....aamiiinnnnnnnn


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Salam bloggers ^,^ meet me Nisa Azwani,16 y/o,Smk Muadzam Shah,feel free ya to navigate with me,jangan malu,jangan segan,jangan takut,saya tak makan orang ^,^
Mood : happy ^_^
Status : hidup biar kalerful :p
leave ur footprint kay?

Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Your Name

Remember!!dont remove this section!!